top of page

Kuka? Harri Kuukasjärvi, 35-vuotias kahden lapsen isä, samalla myös erityislapsen isä. Työ liikunta-alalla valmennuspäällikkönä ja terveysalan yrittäjänä. Teen myös keikkoja kouluttajana, luennoitsijana sekä puhujana. Johtamisen ammattilainen.

 

Mistä tulossa? Lapsuuteni vietin Rovaniemellä, se ei ollut helpoin mahdollinen. Perheessä sairastettujen mielenterveys- ja päihdeongelmien vaikutukset ovat elämänmittaiset. Vaikka lapsuudessani ja nuoruudessani on tapahtunut joskus ikäviäkin asioita, en halua rakentaa niistä muuria itseni ympärille. Nykyisin tilannetta osaa katsoa hieman eri näkökulmista ja kokemukset voi käyttää voimavarana uuden rakentamisessa. Yhdessä voimme rakentaa tulevaisuutta, jonka tavoitteena on, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on tasa-arvoiset lähtökohdat elämään.

 

Urheilu ja liikunta ovat olleet aina tärkeitä asioita elämässäni, ne ovat myös pitäneet minut kaidalla polulla ja antaneet suuntaa elämälle. Näiden mahdollistamisesta olen ikuisesti kiitollinen vanhemmilleni, koska ei varmasti ole ollut helppoa ajallisesti saati taloudellisesti. Muutto Hämeeseen tapahtui 15 vuoden iässä, juurikin urheilun perässä. Vaikka urheilijana en pystynyt luomaan uraa, sain rakennettua liikunnasta silti ammatin. Nykyisin koti ja elämä ovat rakentuneet Hämeeseen ja tarkemmin Hämeenlinnaan. Välillä on tullut käytyä katsomassa muitakin kaupunkeja, mutta aina olen palannut takaisin. Täällä on ihmisen hyvä olla!

Harri Kuukasjärvi

Lisätietoja koulutuksesta:

https://www.linkedin.com/in/harri-kuukasj%C3%A4rvi-119429179/

Harri Kuukasjärvi Ehdolla eduskuntaan 2023 Liike nyt 2.png
bottom of page